Tarieven

De onderstaande tarieven zijn een indicatie van de meest voorkomende opdrachten. Staat jouw opdracht er niet bij? Neem dan contact op via info@frankkiezebrink.nl of bel 06-44561217

RADIOCOMMERCIALS

Euro

Lokaal

 

50

Regionaal

 

175

Landelijk vanaf

450

           

 

 

TELEVISIECOMMERCIALS

 

 

Lokaal

 

100

Regionaal

 

275

Landelijk vanaf

 

500

 

BEDRIJFSFILM/
E-LEARNING

 

 

0 tot 250 woorden           

250

250 tot 500 woorden

300

500 tot 1000 woorden

400

Daarboven in overleg

DISKJOCKEY/PRESENTATOR
Tarieven op aanvraag 

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW en gelden voor opnamen in eigen studio. Commercial teksten zijn korter of gelijk aan 30 seconden. Gebruiksrechten gelden voor 1 jaar, daarna 50% repeat fee. Overige opdrachten en tarieven op aanvraag.

DISKJOCKEY/PRESENTATOR

Ga je trouwen, organiseer je een (bedrijfs) feest, of evenement en zoek je nog een DJ of presentator? Ik ben allround inzetbaar en heb jarenlange ervaring met het entertainen van publiek. We bespreken je wensen uiteraard ver van te voren en kijken of er een match is. Op een DJ die alleen zijn eigen muzieksmaak draait zit je natuurlijk niet te wachten! Je kunt me solo boeken maar ook inclusief licht en geluid, daarvoor werk ik samen met betrouwbare partners op het gebied van audio-en licht verhuur. Daarnaast beschik ik over een uitgebreide muziekcollectie met uiteraard de nieuwste hits. Meer informatie, een vrijblijvende offerte of je wensen bespreken? Neem dan contact op.