Biografie

Frank Kiezebrink wordt geboren in de lente van 1978. Op zijn 13e raakt hij besmet met het radiovirus, een ziekte waar je volgens kenners nooit meer vanaf komt! Frank maakt radioprogramma's vanaf zijn slaapkamer en stuurt diverse brieven en demo's naar omroepen. Hij wordt uitgenodigd door Veronica voor een uitzending van de Top 40 en mag meekijken over de schouder van Mister Top 40: Erik de Zwart. Al tijdens de uitzending weet hij het zeker: Ooit zal hij te horen zijn op de landelijke radio!
 
Op zijn 15e begint Frank als presentator bij de Overijsselse Zieken Omroep in Zwolle. Bij deze omroep heeft hij een keer in de twee weken een eigen muziekprogramma. Na twee jaar stapt hij over naar de lokale omroep in Raalte. Daar presenteert hij een muziekprogramma. Hiervoor neemt hij regelmatig interviews af met bekende artiesten uit binnen-en buitenland. Zo heeft hij onder meer Charly Lownoise & Mental Theo, T-Spoon, Volumia!, Scooter, Captain Jack, Nakatomi en de 2 Brothers on the 4th Floor voor de microfoon.

Na twee jaar Omroep Raalte vertrekt hij naar Stadsradio Deventer FM. Daar presenteert hij diverse programma's en leest hij ook het nieuws. Later komt hij er fulltime in dienst als programmaleider en DJ en maakt hij een dagelijkse middagshow. Daarnaast is Frank actief als DJ 
in discotheken, drive-in shows, (bedrijfs) feesten en evenementen. 


RADIO 538


In de zomer van 2001 stuurt Frank een demo naar Radio 538. Hij wordt uitgenodigd voor een gesprek en mag deelnemen aan de 538 DJ School. Een opleiding waarbij talentvolle DJ's worden opgeleid op kosten van Radio 538. Frank leert de basistechnieken van het radiomaken, commercials en promo's inspreken en doet productiewerk bij diverse programma's. Ook is hij 's nachts te horen met het programma de 53N8. 
Na dit avontuur en met de nodige ervaring op zak besluit Frank om in 2004 zijn eigen audioproductiebedrijf te beginnen.